De blog

Because there's more than meets the eye

OLTA: De kunst van meubelontwerp, geboren uit Belgische passie
Terug

OLTA: De kunst van meubelontwerp, geboren uit Belgische passie

Belgisch vakmanschap

In het hart van Europa,de bakermat van wereldwijde trends, bevindt zich het ontwerpcentrum OLTA. Zijn wortels gaan diep in België, een land dat de passie voor creatie in al zijn vormen belichaamt.

De creatieve ziel van deze natie komt niet alleen tot uiting in zijn adembenemende architectuur en avant-gardistische modewinkels, maar ook in zijn verfijnde chocolaatjes en uitzonderlijke ambachtelijke bieren.

Het belang van familie

Wat de meubels van Olta onderscheidt, is de centrale rol die aan familie wordt toegekend. Door deze liefde en dit respect voor familiebanden begrijpen we dat elke fase van het zorgvuldige ontwerp en de constructie een complex geheel is van zorgvuldig gekozen details die perfect aansluiten bij de stijl en behoeften van onze klanten.

Traditie ontmoet moderniteit

We halen onze inspiratie uit de nieuwste wereldwijde trends, maar gaan verder. We mengen ze met een vleugje natuurlijkheid, een vleugje ambachtelijke traditie, en zo ontstaat een unieke alchemie die het eenvoudige ontwerp overstijgt.

De uitzonderlijke kwaliteit van Olta's creaties berust op de zorgvuldige keuze van eersteklas Europese materialen. Van massief hout voor de structuur tot hoogwaardige stoffen, en de toepassing van speciaal ontworpen veren- en schuimvullingen om het ultieme comfort van uw rust te garanderen.

Au Bon Repos blijft zich inzetten voor zijn zoektocht naar excellentie in samenwerking met Olta bij het ontwerpen van uitzonderlijke meubels.

Bij Olta is elk meubel een kunstwerk, een getuigenis van passie voor creatie en toewijding aan zijn klanten. België wordt trots vertegenwoordigd door hun innovatieve en creatieve erfgoed.

Olta en Au Bon Repos, een buitengewone samenwerking.

Klanten reviews

5-sterrenservice, professioneel. We wisten niet wat comfort betekende, tot we in jullie winkel terechtkwamen!;
Sofie & Rafaël

 avis client au bon repos raph  avis client au bon repos

We hebben tevens ons huis gerestyled;), bedankt Au Bon Repos. Sofa, tapijt,stoel. We zijn in de wolken. Zowel omwille van het comfort als van de service, en van de gepersonaliseerde keuze voor onze Mobitec topstoelen. We kunnen dit prachtige deco-huis enkel maar aanbevelen.

Audrey en Ludo.

Onze merken